Forum Poke Party zostało oficjalnie otworzone. Zapraszamy do wspólnej zabawy w świecie Pokemon! Z okazji nowego otwarcia strony został rozpoczęty nabór na Mistrzów Gry, którzy będą dołączeni do Teamu Poke Party. Jeśli jesteś ambitny, pomysłowy i solidny odezwij się do Head Admina: Doriana na Prywatną Wiadomość bądź GG (20851493) ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY Regulamin Poradnik dla początkujących O profesjach słów kilka Startery | ![]() Bitchu to pokemon, który powstał w Labolatorium w wyniku połączenia dwóch różnych DNA. Zostały użyte DNA Bizle oraz Pikachu. By zobaczyć więcej pokemonów, które powstają na naszym forum zapraszamy do LABORATORIUM |
Wielkie otwarcie nowej galerii! Nagle wykrzyknął głos z megafonu. Już dziś! Punkt 20! Nie może was zabraknąć! Wielcy artyści, wspaniałe pokazy i niepowtarzalne promocje! Ulica Szklana 13! Zapraszamy!!! Mężczyzna przebrany za wielkiego pikachu darł się w niebogłosy. Jednak dzięki temu przyciągał uwagę wielu przechodniów, którzy już od dawna czekali na otwarcie Galerii Szklanej. To wydarzenie miało być wydarzeniem bieżącego roku w tym mieście. W internecie było mnóstwo informacji na ten temat. Na otwarciu miały pojawić się również słynni trenerzy pokemon w tym lider tutejszej sali Clemont- lider pokemonów elektrycznych.
Ulica Główna, którą teraz szedłeś była wypełniona turystami, którzy zjechali się na to wydarzenie. Jest już 15 więc otwarcie za 5 godzin. Warto było by się tam wybrać. Może możliwe byłoby poznanie kogoś ciekawego lub zobaczenie chociaż interesujących widowisk.
EDIT: Facet w stroju Pikachu całkiem ciekawie gadał. Pomyślałem, że pójście na otwarcie Galerii jest dobrym pomysłem, gdyż mogę poznać wielu nowych trenerów- a nawet lidera pokemonów elektrycznych.
Mam nadzieję że będzie fajnie odparłem do swojego Deino. Nie mogłem się doczekać.
Ostatnio edytowany przez pingrek (2014-07-02 18:37:03)
Nad miastem nie było ani jednej chmurki. Zapowiadała się ładna pogoda a do otwarcia nadal 5 godzin. Zatem zaczęliście sie zastanawiac co tu zrobić. Niedaleko znajduje sie mały park, za nim rozciąga się mały stragan gdzie można kupi swieże owoce. Zamiast stać i nic nie robic, można się nie nudzic i znalezc sobie zajęcie gdzies w mieście
Zmierzałeś w strone parku. Powoli wychodziłeś z zatłoczonej ulicy pełnych turystów. Park był nieco spokojniejszym miejscem. Ludzie lubi przychodzi tu odpoczą zatem na trawnikach było pełno rodzin odbywajacych popołudniowy piknik. Pogoda dopisywala. Dalej znajdował sie stragan. Były to stoiska z różnymi zabawkami, oblegane przez dzieci, stosika z owocami, warzywami i slodyczami. Może dalej znajduje sie cos ciekawego.
- Bardzo dużo ludzi!- powiedziałem do siebie
Po chwilowym zastanowieniu postanowiłem iść dalej, z nadzieją spotkania czegoś ciekawego, gdyż widok obleganych straganów nie inspirował za bardzo.