Ogłoszenie

POKE PARTY PANEL
OGŁOSZENIA

Forum Poke Party zostało oficjalnie otworzone. Zapraszamy do wspólnej zabawy w świecie Pokemon! Z okazji nowego otwarcia strony został rozpoczęty nabór na Mistrzów Gry, którzy będą dołączeni do Teamu Poke Party. Jeśli jesteś ambitny, pomysłowy i solidny odezwij się do Head Admina: Doriana na Prywatną Wiadomość bądź GG (20851493) ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY

POMOCNE LINKI

Regulamin

Poradnik dla początkujących

O profesjach słów kilka

Startery
NOWOŚCI W LABOLATORIUM

Bitchu

Bitchu to pokemon, który powstał w Labolatorium w wyniku połączenia dwóch różnych DNA. Zostały użyte DNA Bizle oraz Pikachu.
By zobaczyć więcej pokemonów, które powstają na naszym forum zapraszamy do LABORATORIUM

#1 2014-06-30 16:02:15

White

Mistrz Gry

Punktów :   

Przygoda Nadii

Wstaję nowy dzień budzisz się powoli w ten pochmurny deszczowy dzień. Przez okno możesz zobaczyć że deszcz nie jest jakiś mocny jest to zaledwie mżawka. Dostrzegasz ludzi przytłoczonych codziennościami i przymusem chodzenia do pracy tylko by przeżyć następny dzień. Dzieciaki biegnące szybko do swoich szkół. Nie jest to najlepszy widok na rozpoczęcie dnia pogoda nie pozwala zbytnio na podróżowanie czy też samo chodzenie po mieście.
Twoich rodziców aktualnie nie ma w domu jednak zostawili oni tobie gotowe śniadanie zapakowane starannie w folię aluminiową.

#2 2014-06-30 16:09:03

BlackStar

Gracz

Punktów :   

Re: Przygoda Nadii

Tak więc wstałam z łóżka i rozejrzałam się po swoim pokoju. Zerknęłam na swoją Absol, która obecnie wylegiwała się pewnie w najlepsze. Powędrowałam do kuchni i zabrałam się za zjedzenie śniadania jakie przygotowała mi rodzinka. Pewnie znowu mają jakiś wyjazd służbowy czy coś... Za oknem paskudnie, bleh dzisiaj chyba muszę sobie odpuścić wyruszenie w drogę. Wolę poczekać aż będzie ładna pogoda by móc spokojnie wędrować przynajmniej pierwszy dzień. jak zjadłam to umyłam po sobie naczynia i wyrzuciłam skrawki folii aluminiowej. Z szafki wyjęłam chrupki i nasypałam je Absol do miski. Jak wstanie to pewnie pierwsze gdzie zanurzy mordkę to tam.
- Ciekawe kiedy wrócą... -mruknęłam.
Druga sprawa jest też taka, że chciałam wyruszyć i pożegnać się wtedy z rodzicami.

#3 2014-06-30 16:37:56

White

Mistrz Gry

Punktów :   

Re: Przygoda Nadii

Gdy Nadia wykonała swoje czynności załatwiła wszystkie swoje poranne sprawy jej pokemon powoli się przebudzał. Po chwili wstał i od razu przeszedł do konsumpcji swojej porannej porcji chrupek chwilę mu to zajęło  jednak nie zjadł wszystkiego do końca. Nagle drzwi od domu otworzyły się słychać było to w całym domu więc raczej nie było to nikt nie proszony. Okazało się że byli to tylko rodzice dziewczyny. Z pełnymi torbami bez ściągania butów wtargnęli do kuchni w której zaczęli wszystko rozpakowywać. Mięso do lodówki nowe pudełko chrupek do szafki i tak im trochę zeszło rozpakowanie i poukładanie wszystkiego co kupili w supermarkecie.
- Nadia! Krzyknęła mama dziewczyny oznajmiając jej tym jak najszybsze zjawienie się w kuchni.

Jeśli chcesz wymienić się z nami bannerem proszę o kontakt!
Head Admin: Dorian

Toplista gier PBF

Stopka forum

RSS