Ogłoszenie

POKE PARTY PANEL
OGŁOSZENIA

Forum Poke Party zostało oficjalnie otworzone. Zapraszamy do wspólnej zabawy w świecie Pokemon! Z okazji nowego otwarcia strony został rozpoczęty nabór na Mistrzów Gry, którzy będą dołączeni do Teamu Poke Party. Jeśli jesteś ambitny, pomysłowy i solidny odezwij się do Head Admina: Doriana na Prywatną Wiadomość bądź GG (20851493) ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY

POMOCNE LINKI

Regulamin

Poradnik dla początkujących

O profesjach słów kilka

Startery
NOWOŚCI W LABOLATORIUM

Bitchu

Bitchu to pokemon, który powstał w Labolatorium w wyniku połączenia dwóch różnych DNA. Zostały użyte DNA Bizle oraz Pikachu.
By zobaczyć więcej pokemonów, które powstają na naszym forum zapraszamy do LABORATORIUM

#21 2014-07-03 08:59:49

Dorian

Head Admin

20851493
Punktów :   
Zaawansowanie: 0

Re: Przygoda Desmonda "w pogoni za Legendą"

Kombinacja ataków była dla Rattata sygnałem do ataku. Wszystkie z zaplanowanych ruchów podziałały. Początkowo Rattata udeżył przeciwnika masą swojego ciała. Pichu oszołomiony został ciśnięty w ziemie. Rattata użył uniku oddalając sie od przeciwnika. Następnie zwinnym krokiem uzył drapania. Pokemon pomimo komend przeciwnika nie mógł wykonac uniku gdyż był zbyt zmęczony. Po atakach Rattata pichu był niezdolny do walki. WYGRAŁEŚ!

#22 2014-07-03 09:12:39

Desmond

Gracz

status coCidotego
49157406
Call me!
Punktów :   
Zaawansowanie: Wat?

Nie spodziewałem się tego,moja kombinacja podziałała!Kiedy oszołomił Pichu masą swojego ciała poprostu WGNIÓTŁ go w ziemię,kiedy wykonał drapanie Pichu był niezdolny do walki i wygrałem.
Jednocześnie zrobiło mi się szkoda Harrego.Podszedłem do Niego i powiedziałem:
Hej Harry!Nie przejmuj się,Twój pokemon bardzo dobrze walczył i był bardzo dzielny.

Ostatnio edytowany przez Desmond (2014-07-03 10:11:20)

#23 2014-07-07 15:12:25

Dorian

Head Admin

20851493
Punktów :   
Zaawansowanie: 0

Byłeś bardzo szczesliwy z powodu swojej pierwszej wygranej bitwy. Jednak nie dało si nie zauważyc smutku na twarzy mlodego trenera pokemon. Podszedłeś do niego i pocieszyłeś. Jego oczy zapaliły si szczesciem. Widac ze mimo wszystko Harry byl zadowolony z tej walki.

Jeśli chcesz wymienić się z nami bannerem proszę o kontakt!
Head Admin: Dorian

Toplista gier PBF

Stopka forum

RSS